Tрета група „Пчеличка“ от ЦДГ „Слънчице“- гр. Етрополе с празнична програма за 8-ми март


Децата от трета група „Пчеличка“ от ЦДГ „Слънчице“- гр. Етрополе зарадваха своите майки, баби, лели и каки с чудесна програма, посветена на 8 март- международния ден на жената. На тържеството децата казаха стихчета, разказаха пролетна приказка, пяха песнички и танцуваха.
В края на представлението те подариха на своите майки по една кошничка с цветя, изработена от тях самите. В кошничката имаше изненада- малко шоколадово бижу с тяхната снимка на него и с късметче.
На снимката са и двете учителки от Англия- Ема и Шели, които посетиха децата градина в края на февруари. При тяхното посещение те останаха очаровани от децата и тяхната работа, от учителките и от посрещането, както и от подаръците, които получиха на тръгване- книжки, мартеници и много усмивки.
Майките също бяха подготвени за празника- сладки, бонбони и други лакомства зарадваха децата.
А техните учителки Даниела Петкова и Красимира Кънчева получиха букети с цветя и благодарност от децата и родителите за тяхната всеотдайност. Г-жа Павлина Златарева, директор на ЦДГ „Слънчице“, получи цветя от групата, а тя похвали децата за прекрасната програма, като им пожела да са здрави и все така добри във всяко начинание.
Текст и снимки: Росица Василева