20 години след старта на своята кариера Дженифър Лопес отново нажежава страстите, където и да се появи. 45-годишната певица и майка на близнаците Макс и Ема събра погледи в прозрачна рокля със сребристо-бели апликации на наградите на Билборд преди дни.


В интервю за списание Us латино дивата призна, че се чувства по-секи от всякога.


"Гледам свои снимки като съм била на 20 и си казвам: "О, колко по-добре изглеждам сега!", казва Лопес.


Тя безпорно все още притежава най-секси дупето в света на шоубизнеса и не го крие.


"Нямам любима част от тялото си, но когато изпееш песен като "Booty", трябва да притежаваш подобно нещо. Радвам се, защото тази година се възроди едно движение - да бъдем по-женствени, а не кльощави и да умираме от глад. Аз лично не гледам телата на хората, може да се заглеждам понякога по мускулите на мъжете, но никога не гледам задниците на жените. Но все пак това (дупето й -  бел.ред) стана феномен. Казват го и тези жени, които преди ме караха да се чувствам малка. Не предполагах, че ще изрека тези думи!", смее се Лопес.


Тя разказва, че поддържа форма с уроци по танци с личната си теньорка Трейси Андерсън, също яде повече аспержи и по-малко сладки.


"Достигаш ниво, в което духа, ума и тялото ти се сливат в едно. Тренирам, но не съм такава фанатичка, каквато бях преди. И въпреки това се чувствам в по-добра форма отвсякога! Когато бях много млада, ми казваха, че няма нищо нередно в тялото ми. Някои хора са твърде високи, твърде слаби, други много дебели, но всички трябва да се харесват такива, каквито са. Доволна съм, че това съм аз и мисля, че промених много мисленето на хората, защото въпреки всичко стигнах до Холивуд", казва певицата.


Тя релаксира с медитация и кара и децата си да ядат повече плодове, зеленчуци и ядки.


По отношение на любовта признава:


"Когато бях на 20 бях толкова съсредоточена върху кариерата си и в това да имам гаджета, че сега осъзнавам,  че просто съм искала да се чувствам добре. Да си сама също е хубаво. Но не мисля, че ще полудея или нещо такова. Харесвам здрави, чисти мъже. Ако хората не се грижат за себе си, как ще се погрижат за някой друг?"