Събитията,  посветени на 70 години от създаването на град Левски и 90 години от рождението на Георги Парцалев, са от 15 до 19 юни, с богата програма от  прожекции на филми в салона на НЧ „Георги Парцалев” с участието на Георги Парцалев и поредица от театрални постановки. Представена е и книгата „Малки спомени за големия Парцалев" на среща-разговор с автора Звезделин Минков.


Сред театралните колективи, които са включени в програмата е и Театралната трупа „Михаил Пенчев” към НЧ „Тодор Пеев-1871” гр. Етрополе с постановката „Големанов” от най-големия български комедиограф Ст.Л. Костов. Постановката е под режисурата на Николай Пенчев.
Освен овациите на публиката, трупата е наградена с Грамота и статуетка на големия артист, връчени на тържествена вечеря лично от Елена Романова – председател на Настоятелството на читалището в гр. Левски.


В тържествата са участвали още: Театрално-музикален център – Разград, Театрален състав при НЧ „Георги Парцалев 1901" – Левски, ДКТ „Иван Радоев" – Плевен и читалище „Съгласие - Дебелец" – Дебелец.
Тази вечер е  официалното закриване на Празници на изкуствата „Парцалев 2015" - град Левски.


Снимки Ивана Димитрова и Георги Георгиев-ГЕЦ