Звездата от филмите за възрастни Джена Джеймисън преди няколко дни влезе в британската версия на „Биг брадър", а феновете й горчиво съжаляват за това й решение, пише HotArena.


Противно на очакванията, че на червения килим ще се появи изкусителката, която сбъдваше бляновете на милиони мъже, през вратите на предаването мина лелка, която на всичкото отгоре носеше и табелка, защото иначе в никой случай нямаше да я познаят.


41-годишната сексбомба някога беше една от най-обожаваните жени в света. Днес обаче тя е напълно трансформирана и няма начин някой да я познае.


Говори се, че продуцентите са платили на Джена повече от щедра сума, за да влезе в риалити шоуто, но това, което зрителите първо забелязаха, след представянето й, е колко много е напълняла. Актрисата се бе опитала да го скрие с широка черна рокля, но без резултат.


Многобройните пластични операции, които е правила по лицето си, така и не са дали резултат, а някога перфектната й визия изглежда променена - подута и деформирана.


Джена е с тотално нов облик, който разочарова феновете по целия свят, които с нетърпение очакваха влизането й в "Биг брадър", защото е известна като човек, който обича да провокира, да прави скандали и „не си държи езика зад зъбите".


При влизането си в шоуто блондинката заяви, че изобщо не обръща внимание на критиките по свой адрес, не се интересува от хората, които не я харесват, и е горда от наедрялата си фигура, която смело показва... без фотошоп.