На 26 септември феновете на Ерос Рамацоти могат да се оглеждат по софийските улици за Ауди А8 в черен цвят с перлен ефект.


Най-продаваният италиански изпълнител на всички времена пристига в София, за да изнесе концерт в Арена Армеец, който беше разпродаден месец преди събитието. Рамацоти сам е поискал от организаторите да разгледа българската столица, тък като при предишното си посещение не е имал подобна възможност.


Единственото условие на мега-звездата е било да бъде превозван по време на престоя си в София с флагмана на немския производител на автомобили. Затова и при второто си посещение в България Ерос ще има на разположение топ оборудван Audi A8 3.0 TDI quattro с авангардни асистентни технологии и матрични LED светлини.


Италианецът ще се шири в просторно купе с кожен салон с пакет "Alcantara" , за да може да се чувства комфортно и сигурно преди грандиозния концерт, който ще изнесе същата вечер в Арена Армеец.


Събитието в София е част от световното турне Perfetto World Tour, което вече започна на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) преди да "акостира" на 26 септември в Арена Армеец.


Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.