Тодор Славков се появи на модното ревю на своята сестра Жени Живкова снощи. Той обаче не бе сам, а в компанията на нова приятелка. Двамата закъсняха за събитието и дамата с него едва успа да си намери място.


Тошко обаче остана прав да изгледа дефилето. Той реши да не нарушава спокойствието на вече седналите гости и се нареди сред правостоящите в един от ъглите на залата.


Да уважи Жени пристигна, но по-рано, и бившата половинка на Тодор Славков - Силвия, от която той има дъщеря - Катерина. Малката му щерка също присъства на събитието. Силвия и малкото Кате никога не пропускат поканите на Жени и всяка година гледат от първи ред новите колекции, които представя Живкова.


Веднага след ревюто, Тошко и дамата с него, останаха за кратко на коктейла. Любопитна подробност е, че новата половинка на Славков се видя с бившата му - Силвия. Тримата се поздравиха и дори размениха няколко думи.


Въпреки че са разделени, Тодор и Силвия поддържат приятелски отношения, заради дъщеря си. Двамата побъбриха за кратко, но бяха прекъснати от журналистката Кристина Патрашкова, която се намърда между тях, за да ги поздрави и така прекъсна разговора им.


Малко след това Малък Тошко си тръгна от събитието, като дамата, с която дойде го последва. Силвия и дъщеря му Катерина обаче останаха на коктейла.