Спряганите за гаджета подопечни на Слави Трифонов Годжи и Цветелина Грахич ще избират най-добрата сливова ракия. Двамата ще участват в един от най-пивките фестивали у нас, този на ракията в Троян, в идните дни, пише "България Днес".


Те са страшен тандем що се отнася до правенето на купони и получаването на хонорар за това. Така двойката ще вземе участие и в прочутия ракиен фестивал, казаха организаторите. Говори се, че хонорарът на двамата върви между 4 и 6 000 лева, като те винаги се раздавали и правели страшно шоу за гостите.


Наред с тях ще се изяви и друг авер на Слави Трифонов - Камен Воденичаров, който ще е водещ на Българския фестивал на сливата. Той се открива утре, като ще продължи до 22 септември. Звездата от "Каналето" ще е водещ на първите два дни от феста през уикенда. В неделя вечерта ще избухнат и Годжи и Грахич, които ще завъртят кръшни ориенталски ритми за всички любители на ракията. Точно в деня, в който те ще се изявят, ще е и най-интересната програма. Фестивалът ще привлече любителите на най-обичаната напитка, като ще има кулинарен конкурс за любители, запалване на казана за изваряване на ракия, конкурс за домашна сливовица - избиране на най-добрия ракиджия.