Скоро писахме, че Чарли Шийн има СПИН. Днес актьорът ще направи признание, че е ХИВ-позитивен, и то на живо по телевизия NBC.


"Чарли Шийн ще направи откровено признание пряко в ефир" - съобщиха загадъчно продуцентите на предаването, цитирани от БГНЕС.


По информация на TMZ актьорът ще участва в шоуто на Мартин Лауер. Той щял да излезе с официална позиция, че наистина има СПИН от 2 години, но е преборил коварното заболяване с медикаменти и сега в тялото му не може да бъде открита следа от вируса.


Според специалиста Саймън Рут това означава, че Шийн не може да зарази сексуалните си партньори.


През последните месеци в Холивуд упорито вървеше слухът, че известен актьор сее СПИН. Медиите се надпреварваха да гадаят кой е той.


Близки до актьора намекваха, че Чарли Шийн се бои да огласи, че е ХИВ-позитивен, за да не разочарова феновете си. В крайна сметка стана ясно, че е той.


Актьорът е известен с безразборните си сексуални контакти, най-вече с порно-звезди, и с редовните кокаинови и секс оргии в дома си.


Съобщено бе и че 50-годишният Шийн е започнал ударна медикаментозна терапия с помощта на най-новите препарати за лечение на СПИН.


Да припомним, че актьорът е известен с участието в драми, екшъни и комедии. Сред най-популярните му филми са "Взвод", "Смотаняци", "Тримата мускетари", "Уолстрийт" и тв сериалът "Двама мъже и половина", който той бе принуден да напусне заради несъгласие на продуцентите да увеличат хонорара му.