Николета Лозанова, която залива феновете си в социалната мрежа с постове от почивката си в Дубай, за пореден път стана за смях. За да се прави на оригинална пред почитателите си, бившата футболна съпруга окраде пост на Риана, съобщи BIG5.BG.


Претендиращата за ВИП родна водеща копи-пейстнала статуса на световноизвестната певица, но изчакала три - четири дни и чак тогава го обявила за своя мисъл. Феновете й веднага побързаха да я похвалят, без да подозират, че водещата нагло ги лъже.


Това не е първият път, в който Николета присвоява чужди постове и ги обявява за свои. Както преди време писахме, силиконката окраде чужди снимки на красива италианка. По принцип това го правят и други хора, но уточняват, че това не са техни снимки. А и неписаните правила са, че трябва задължително да тагнеш човека и да напишеш regram. При Лозанова обаче няма подобно нещо.


Поства си крака, дупета и гърди на други красавици и събира лайкове сякаш са нейни. „Явно нейният живот не е това, за което го представя. Скъпи дрешки, перфектна фигура и екзотични екскурзии. Но да се мислиш за друг човек, явно имаш сериозни психични проблеми," коментират из светските среди.


„Всичките й снимки задължително са минати през фотошоп, удължава си краката. В действителност е много ниска и трътлеста," коментират потребители из социалната мрежа. „Откакто не е с Валери Божинов, яко е скъсала джоба и се чуди откъде да намери пари. Нищо чудно въобще да не е на тези места, за които се фука в профила си," гаврят се с водещата хейтъри.


Подозрение буди и грамотността на поста, който е на английски език. Едва ли водещата е толкова запозната с правописа на Шекспир, след като едвам може да пише на български. Лозанова на няколко пъти се изложи в социалната мрежа с липсата на елементарни граматични познания .


"Днес съм била с Бареков, преди това бях със свинар, арабин, земеделец и всичко възможно селскостопанско! С кой ли ще съм утре? Защо толкова ме подценявате, че веднъж не написахте с еродиран, успял и много уважаван и достоен мъж..."


Ето как коментира грешката си бившата съпруга на Валери Божинов. "Относно скандалния казус с изписването на "ерудиран" в последния ми статус - до грамотните и образовани хора: извинявам се за допуснатата грешка.


Това, че има далеч по-фрапантни и периодични грешки, допускани от много светски лица, които си остават потулени, не ме оправдава, все пак те не са аз... До злобарите и тези, които поръчват статии против мен: Не разбрахте ли, че аз съм Николета Лозанова и ако кажа, че "обичам" се пише с "у", значи вече ще е така," написа тогава Лозанова и предизвика лавина от иронични коментари.


Въпреки големите си претенции, НиЛо все още е без диплома за висше образование. Плеймейтката не успя да завърши Университета за национално и световно стопанство - УНСС в София, където бе студентка. Водещата на "Папараци" се записала да учи там, когато била гадже на сина на взривения в асансьор бос от СИК Стоил Славов - Жоро Главата.


Но дори и един семестър не могла да изкара. Николета била скъсана на всички изпити. Логично било да продължи в икономическия институт, тъй като е завършила средното си образование със специалност "икономика" в пловдивска гимназия. Всъщност хубавицата сама е признавала, че трудничко е изкласила и гимназията.