Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

След като изчезна, Сарафа се появи

След като изчезна, Сарафа се появи

Успешно завърши търсенето на Серафим Мартинов – Сарафа. Това съобщиха негови близки. С голямата помощ на българското посолство в Мадрид рапърът, известен със сценичното си име Сарафа, успешно се завърна у дома при семейството си.


Серафим Мартинов бе в неизвестност от 8 януари. Сарафа излязъл от дома си в София и оттогава никой от близките му не го бе виждал. Те потърсиха информация за местонахождението му чрез съобщения в социалните мрежи. Столичното Четвърто РУ също го обяви за издирване. В издирването се включи и Интерпол. Службата пусна жълта бюлетина – за международно издирване на изчезнали лица.


"Очевидно си е правил пиар. Да си правиш реклама по този начин е жалък опит да те забележат", коментират в средите постъпката на изпълнителя. От статус във Фейсбук на Сарафа прозираха намеренията му. Те гласяха, че рапъра се чувствал застрашен от това да не му се случи нещо. Затова беше отправил "послание" към приятелите си, ако се случи с него нещо - да знаят, че е бил в опасност едва ли не.



Етикети към тази новина:
Сарафа изчезване



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1311
Дата: 16.01.2016, 20:17

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com