Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

17-годишната Гери-Никол ще се пробва в "Черешката на тортата"

17-годишната Гери-Никол ще се пробва в "Черешката на тортата"

На 1 февруари започва новият звезден сезон на кулинарното шоу "Черешката на тортата". Изненадите започват още с първата седмица, когато за първи път на екран най-добрите участници до момента ще влязат в директна схватка за титлата "Най-добър домакин". Конкуренцията ще е жестока, защото те имат и опита, и амбицията да покажат най-доброто от себе си в името на победата.


Другата голяма сензация на сезона ще бъде битката между най-популярните майстор-готвачи в страната, които ще се изправят един срещу друг в кухнята. Силни емоции и бурни реакции предвещава седмицата на професионалистите, защото името и честта на всеки от тях ще бъдат поставени на изпитание.


Към топ кулинарите и победителите в предишните сезони ще се присъединят и най-актуалните музикални и риалити звезди, за да забъркат поредната порция изненади и изкушения в новия шести звезден сезон на „Черешката на тортата". Гери-Никол, Ернестина Шинова, Джино, Бориса Тютюнджиева, Мая Бежанска, Теди Кацарова и Вензи са само част от звездите, които ще запретнат ръкави, за да демонстрират готварски способности и изобретателност. Естествено, шеф Манчев отново ще мотивира и консултира домакините с ценни професионални съвети, а в края на всяка седмица лично ще обявява и награждава седмичния победител.


Четири седмици, 20 популярни лица, изключително силна конкуренция между домакините и много настроение обещава този сезон на любимото кулинарно шоу.



Етикети към тази новина:
Гери-Никол Черешката на тортата



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1253
Дата: 22.01.2016, 18:39

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com