Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Адреналинката Ени стана руска компаньонка

Адреналинката Ени стана руска компаньонка


Евгения Радилова от години преследва актьорските си мечти в страната на неограничените възможности и упоритият й труд вече се отплаща. Позната от „Господари на ефира“ като адреналинката Ени, тя съвсем логично се посвети на този занаят – майка й е актрисата Силва Аврамова, а баща й - режисьорът Петко Радилов, съобщи "Монитор".


Преди десетина години Ени атакува Ню Йорк и към днешна дата може да се похвали на няколко фронта. Освен че завърши с отличие академията по драма (през която са минали Кетрин Хепбърн, Робърт Редфорд, Дани де Вито) бори се осем години, за да влезе в прочутото Actor studio, начело на което е Ал Пачино, наскоро промени и социалния си статус – вече е омъжена бяла жена. Тя се венча за дългогодишния си приятел Дарън. А тези дни я избраха да играе в сериала „Високо напрежение“, в който участва и е продуцент самият Брадли Купър.


„Моята героиня се казва Ирина и е елитна руска компаньонка, но ще предизвика голям обрат в сюжета. Тя ще си сътрудничи с ФБР и ще им помогне да действат под прикритие“, издаде Ени специално за „Монитор“. Епизодът с нейно участие е под номер 15 и ще се излъчи на 2 февруари по CBS – една от трите най-гледани телевизии отвъд океана, в чийто ефир вървят „Сървайвър“, „Биг брадър“, „Супер бол“.


Брадли Купър е продуцент на поредицата, но също така играе и ролята на сенатор Еди Мора. Сериалът е телевизионното продължение на кинолентата „Високо напрежение“, в която звезди са Брадли и Робърт де Ниро. Действието се развива четири години по-късно от историята във филма. Главният герой е Брайън Финч, на когото плът и кръв дава актьорът Джейк Макдорман. Той открива силата на загадъчен наркотик с наименованието NZT-48, увеличаващ коефициента му на интелигентност и даващ му възможността да си спомня всичко, което някога е чел, чувал или виждал. Питър Вернер, носител на „Оскар“ за The Region Of Ice, е режисьор на епизода, в който участва Ени. „С него имахме перфектен „клик“ още на прослушването, една такава химия, в която усещаш, че това е твоят човек.


Дадоха ми репликите, точно преди камерата да заработи. В телевизиите знаете в днешни дни всичко се случва толкова бързо! И ги научих минути преди да извикат: „Екшън“. Просто си казах, че трябва да ги запомня и го направих, и то без грешки“, разказва Ени. Тя няма да има общи сцени с Брадли, но самият факт, че се разписва в такава голяма продукция, я кара да лети. А и си партнира с главното действащо лице Брайън Финч.


В края на миналата година тя беше номинирана в категорията „Най-добра актриса“ за играта си в Let Them Have Their Way на артфестивала в Чикаго Blow-Up. Ени е избрана сред 10 други предложения от общо 600 филма. Това е ням филм, в който през живота на три двойки се изследва отчуждението между хората заради все по-свирепите високи технологии и интернет. Героите нямат имена, но са разделени на "бедната двойка", "богатите" и "моделите". Ени е от първата и работи като касиерка в супермаркет, а съпругът й е сервитьор. Освен актьорските задачи, удоволствие й носи и работата като режисьор на клипове. Амплоа, в което се изявява отскоро композиторката Дария. Те създали своя компания iDare Productions. Първото видео на Ени е True Paradise, в което тя подбирала участниците, изобретила облеклата и измислила хореографията. „Надявам се скоро да намеря време и да се прибера в България. Да видя колегите, приятелите, семейството. Има хора там, които обичам дълбоко!“, признава тя.


В мига, в който стъпва в Ню Йорк, усеща, че това е нейният дом. Не съжалила за нищо. Знаела, че я чака много работа, но пък тя не се плаши от това.


Ени е попивала уроци от носителката на „Оскар“ Елън Бъркин, Алек Болдуин, Харви Кайтел и много други, с които творческият й път се пресякъл. „От тях запомних, че в крайна сметка всички сме смъртни, че всички имаме начало, но в това няма нищо толкова специално или особено. Ако работиш много и посветиш живота и душата си на това, което обичаш, няма как да не успееш“, споделя тя.


Затова си заслужила и момента да я прослушва самият Ал Пачино преди около година за проекта му Anti-gone. На кастинга тя е трябвало да изрече автентични обиди на полски, но вместо това изкрещяла на чист български: "Гледай си работата! Крава такава!". От екипа останали удивени, а Пачино поздравил Ени и разменил няколко думи с нея.


Но за работата си с Елън Бъркин пази най-скъпи спомени. "Един ден ми звънна телефонът, но беше непознат номер и се чудех дали да вдигна. Все пак реших да видя кой е. Отсреща беше Елън. Когато чух гласа й, се разтреперих, а когато ми каза, че за нея ще бъде чест да играя дъщеря й в новата постановка на "Вишнева градина", се разплаках. Оттогава й казвам "мама", а тя на мен - "съкровище". Това е реплика от пиесата, но Елън каза, че наистина това съм аз за нея. И до ден днешен така се обръща към мен“, казва Ени. Играли "Вишнева градина" в пълни салони и всяка вечер оставяли публиката със сълзи в очите. Аплодирали ги Естел Парсънс, Алек Болдуин, Стивън Ланг.


Сред многото дейности, с които Ени жонглира, е и работата й с деца в компанията Child's play NY, където разиграват мюзикъли, правят си магически приключения и др. Тя се занимава с бедни хлапета и в друга организация - Mythic Bridge, в чийто борд на директорите е Сюзън Сарандън. Учат ги как да измислят история, що е то стори борд, как да напишат заедно сценарий и да си направят постер на филм. На следващия ден снимат лентата, която са съчинили.


Признава с ръка на сърцето, че не винаги успява да отрупа масата с благоухайни ястия за съпруга си Дарън, но пък види ли се във време, се развихря от душа.


Готви му тайландска и мексиканска кухня, а когато иска да го накара да се почувства специален, му прави от любимите му български пълнени чушки и баница. В Ню Йорк има магазин с български стоки, откъдето актрисата пазарува. Дарън, който работи в компания за биодизел, хвалел много и нашето сирене.




Етикети към тази новина:
Евгения Радилова компаньонка



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 2510
Дата: 23.01.2016, 21:24

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com