Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

"Дедпул" продължава да е №1 в боксофиса

"Дедпул" продължава да е №1 в боксофиса

"Дедпул" антигероят на Марвъл и фен на черния хумор, запази лидерската позиция във финансовата кинокласация.


С 55 милиона долара приходи от втория си уикенд в кината, той продължи успеха си от излизането на масовия екран, сочат данните на специализираната компания "Exhibitor relations", публикувани в неделя. Филмът регистрира най-добрия виждан някога дебют за филм, забранен до 17 години, пуснат през февруари.


"Дедпул" прибра досега 235 милиона долара, въпреки или заради малко лошия език на изиграния от канадеца Райън Рейнолдс герой.


"Кунг фу панда 3” от поредицата за пандата По, която трябва да се изправи срещу силен враг, все още остава на второ място този уикенд с 12,5 милиона през приходи и 117 милиона за четири седмици.


Новият филм "Risen", режисиран от Кевин Рейнолдс с Джоузеф Файнс, е трети в класацията, още с излизането си в САЩ и Канада екрани с 11,8 милиона долара приходи. Филмът разказва за издирване, водено от римски центурион след разпъването на Исус и изчезването на тялото му, преди той да възкресне. Темата е използвана и преди в киното.


 


Героят от "Risen" напомня играта на Христо Шопов в американския „Страстите Христови“, продуциран и режисиран от Мел Гибсън. Шопов бе в ролята на Пилат Понтийски, припомня БГНЕС. 



Етикети към тази новина:
Дедпул боксофис



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 655
Дата: 22.02.2016, 18:56

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com