Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

iPhone 7 може да разполага с три камери и стерео звук

iPhone 7 може да разполага с три камери и стерео звук

Последното поколение iPhone не е предложило достатъчно новости и Apple търси начини да увеличи продажбите, пише онлайн изданието CNET, цитирано от dnevnik.


Затова новото - седмо поколение на iPhone може да има доста нововъведения, сред които стерео говорители и три камери. Голяма част от новостите все още се обсъждат и няма гаранция, че ще достигнат до самото устройство.


Все пак за iPhone 7 действително се дискутират най-много промени спрямо досегашните няколко предишни поколения на смартфона.


В случай, че новият модел действително разполага със стерео говорители, това ще е първият в историята на iPhone. Досега смартфонът разчиташе само на един говорител, докато негови конкуренти отдавна предлагат стерео конфигурации и различни технологии за подобряване на звука.


Остава и слухът, че iPhone 7 ще се сбогува с класическия жак за слушалки и вместо това ще разчита само на своя Lightning порт за връзка с други устройства. Това ще означава нужда от преходник, за да се използват по-стари слушалки.


Сред другите спекулации е, че iPhone 7 ще има три камери, две от които на задния панел. Те обаче няма да правят триизмерни снимки, а ще са конфигурирани за различни типове снимки.


Очакванията са, че iPhone 7 визуално няма да е много по-различен от iPhone 6S. Корпусът ще е по-тънък, но с колко точно зависи от това дали жакът за слушалки действително ще бъде махнат и дали обективът на камерата ще бъде равен с гърба на корпуса.


Според японския блогър Мак Отакара новият телефон няма да е водоустойчив, както се спекулира. Ще се използва същия метален корпус като iPhone 6S, който дава известна защита от вода, но не голяма.


Промени се очакват и при самия Lightning порт, който може да стане по-тънък. Въпреки това той ще продължи да е съвместим с досегашните кабели. Дебютът на устройството остава непроменен и както винаги ще е през септември.



Етикети към тази новина:
iPhone 7 смартфон



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1241
Дата: 03.03.2016, 19:50

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com