Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Адел най-вероятно вече е омъжена

Адел най-вероятно вече е омъжена

Британската звезда Адел може би вече е сгодена или дори омъжена. Това предполагат медии на Острова, които забелязаха блестящо бижу на безименния пръст на звездата.


Дългогодишният й приятел Саймън Конеки е и баща на тригодишния им син Анджело. В миналото Адел заявяваше, че не изпитва нужда да се жени за Конецки. Последните кадри обаче предполагат друго.


Източник на списание „Хийт” е разкрил, че зад кулисите на неин концерт, певицата „изплюла камъчето” – Конеки й отправил неочаквано предложение за брак по Коледа.


Двойката просто си е била вкъщи, когато Конецки коленичил и предложил брак на прочутата си приятелка. Адел от своя страна избухнала в сълзи.


„Адел се пошегува, че това е било най-малко бляскавото възможно предложение, но и че точно това искала”, допълва източника.



Етикети към тази новина:
Адел



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1188
Дата: 17.03.2016, 14:01

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com