Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Мачовците от Chippendales налазват родните дами

Мачовците от Chippendales налазват родните дами

Най-горещите мъже от Chippendales ще направят специален жест към българските си почитателки, като се снимат с всяка дама, която присъства на шоуто им на 17 април в зала EFE на хотел Маринела. Обещанието на мачовците е в следствие на множеството запитвания и пожелания, които родните фенки са им отправили в социалните мрежи.


“За първи път ще бъдем в България, затова искаме да направим тази среща с българската публика специална”, заявиха от Chippendales. “Ще станете свидетели на спектакъл, който ще помните дълго. След това обещаваме да се снимаме с всяка дама, която присъства в залата и има желание за това.”


Веднага след края на шоуто, което ще продължи два часа, най-горещите мъже в света ще слязат сред родната публика, като няма да откажат на никого автограф и снимка за спомен.


Шоуто “Break The Rules” идва директно от Лас Вегас, като на всяко тяхно представление дамите изпадат в екстаз и крещят за още. Chippendales са абсолютните легенди в забавлението за жени – те знаят винаги как да изненадат, да очароват публиката и да я възпламенят с всяко секси движение.


Най-известните мъже предизвикват истински фурор при появата си във всяка една точка на света. За да зарадват дамите от цял свят, известните стриптийзьори са изминали повече от 6,7 милиона километра, а по време представленията са разкъсали над 1,2 милиона ризи.


Chippendales ще представят шоуто “Break The Rules” на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20:00 часа.. Цени на билетите: от 60 до 80 лв.



Етикети към тази новина:
Chippendales мъже



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1152
Дата: 08.04.2016, 20:11

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com