Снимки на Лаура Гордън подлудиха фенове на красивите форми в Инстаграм. Мацката не е нито фитнес модел, нито бодибилдър. Занимава се с недвижими имоти и е на 48 години, пише "Телеграф".Американката е от Северна Каролина и започнала да спортува, тъй като е имала сериозни здравословни проблеми. След като извайва перфектно тяло обаче, се сдобива с милиони фенове.В момента тя има над 1 000 000 последователи в социалните мрежи, като 500 000 от тях са само в Инстаграм. Броят им расте лавинообразно всеки ден.Голямото достойнство на атрактивната бабка е фактът, че останалите й конкурентки не могат да я надминат по естественост. В действителност тя се хвали с изцяло натурален външен вид."Тренирам вкъщи по три пъти седмично. Имам специални фитнес уреди, на които много обичам да се застоявам” - разказва Лаура. Повече от 2 десетилетия тя спортува активно.


„Работех в офис и много се изморявах. Вечерите и всяка свободна минута прекарвах на дивана.


 


В един момент осъзнах, че това ми вреди, а и започнах да имам здравословни проблеми. Промених режима си и това е резултатът” - допълва тя.


За разлика от много други хора, чиято мечта е да влязат в бизнеса с фитнес упражнения и добавки, Лаура няма такива амбиции. Тя обаче иска да помогне и на други да постигнат нейния резултат и обещава скоро да го направи.

„Съвсем скоро ще пусна на пазара DVD филми с упражнения за домашен фитнес, които да помогнат и на други дами да изглеждат също толкова добре, колкото мен” - казва още кралицата на задните части.