Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Закопчаха Крис Браун

Закопчаха Крис Браун

Известният американски певец Крис Браун бе арестуван около своя дом в покрайнините на Лос Анджелис, щата Калифорния.


Предявени са му обвинения в нападение и заплаха за използване на огнестрелно оръжие, съобщи полицейското управление в града, цитирано от Ройтерс, TMZ и редица местни издания.


Кралицата на красотата, регионалната Мис Калифорния Бейли Къран споделила пред "Лос Анджелис Таймс", че Браун насочил оръжие към лицето ѝ, след като тя се възхищавала на бижу на негов приятел.


Певецът има няколко присъди за насилие, включително за нападението от 2009 г. над тогавашната си приятелка, поп звездата Риана.


Органите на реда отишли в дома на Крис Браун в ранните часове на вторник след позвъняване на телефона за спешни случаи от госпожица Къран, която по това време вече е била напуснала имота.


Крис Браун извадил пистолет, насочил го към лицето ѝ и ѝ казал да се маха. "Ако някой насочи пистолет към главата ти, какво ще направиш? Обаждаш се в полицията", споделя Бейли Къран в профила си в "Инстаграм", пише 24 часа.


След като полицаите пристигнали пред имението на Крис Браун, те не били пуснати да влязат и трябвало да чакат съдия, който да одобри заповед за обиск, преди да отидат да търсят оръжието.


Крис Браун се появил едва, след като дошъл адвокатът му. Докато полицията чакала заповедта пред дома на рапъра, той публикувал няколко клипа онлайн, в които обвинява полицията в тормоз.



Етикети към тази новина:
Крис Браун арест



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1782
Дата: 31.08.2016, 14:24

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com