Анджелина Джоли най-вероятно няма да получи пълното попечителство над децата си, защото Брад Пит ще се бори усилено за съвместно физическо попечителство над 6-те им деца.


Източници, свързани с Брад са съобщили, че Анджелина сигурно сънува, ако си мисли, че може да вземе децата далеч от него. От своя страна, Пит иска съвместно попечителство, тъй като е далеч от мисълта да отнеме децата от майка им.


Засега именно наследниците им са горещата точка в развода на двете знаменитости. Очакванията на всички са, че предстои ожесточена съдебна битка.


Сайтът Tmz пише още, че Брад Пит е опустошен, въпреки че през последните месеци те няколко пъти са обсъждали евентуалния си развод.


Както вече стана ясно, напоследък актьорът е злоупотребявал с алкохол и морихуана, като също така си е позволявал да крещи на децата си - нещо което е недопустимо за Анджелина.


Тя взима решението за развод основно поради тази причина, но явно подпомогната и от информацията, че Брад Пит и е изневерил с френската актриса Марион Котияр. Последната яростно отрича тези спекулации. Тя също е омъжена за колегата си Гийом Кане и имат 5-годишен син.


Освен шестте си деца, Джоли и Пит имат общо състояние от над половин милиард долара. От началото на брака им, преди две години, двамата актьори са спечелили общо 117.5 млн. долара, преди облагането с данъци, сочат изчисленията на Forbes.


Заедно двойката притежава над 555 млн. долара от 2004 г. насам. Експерти твърдят, че е много вероятно двамата да са подписали предбрачен договор предвид индивидуалното им богатство и факта, че и двамата са били женени преди това.


Пит има предишен брак с Дженифър Анистън, а Джоли беше омъжена за Били Боб Торнтън и Джони Лий Милър.  Ако нямат такъв, което е малко вероятно, имуществото ще бъде разпределено според законите на Калифорния, които разделят активите по равно.