Ботевградският Радиестезичен  клуб организира среща-разговор с известния писател - езотерик  Христо  Нанев на тема "Феномените на България в сянка".  Христо Нанев  ще представи най-новата си книга „Пророкът на короната – Любомир Лулчев”. По време на срещата ще бъдат представени кратки филми за  Слава Севрюкова  и  Дядо Влайчо. Срещата е  с вход свободен   и ще се състои  на 7 октомври от 17.30 часа в малкия салон на читалище „Христо Ботев”.
Ще има възможности за задаване на въпроси, автографи  и лични контакти – съобщават организаторите на срещата.
Христо Нанев е завършил българска филология и театрална режисура. Има  дипломи в областта на класически масаж, биоенерготерапия, лечебна козметика, природна диагностика и зонотерапия. Член е на дружеството на пловдивските писатели и  Съюза на научните работници.
Като езотерик и изследовател на паранормалното Христо Нанев е автор на множество книги. Творбата му “Прераждане и еволюция”  е номинираниа за златна статуетка на асоциация  “ФЕНОМЕНИ” – 2003 г. Христо Нанев изследва феноменалните способности на човека – ролята на аурата за здравословното състояние, енергийни атаки, разпечатване на информация по фотография, по човешка ръка, по лице и др.  Интересува се от хиромантия, френология, енергоинформационен обмен и скритите програми в човека - минало, настояще, бъдеще. С регресии  възстановява спомени от предходен живот за преодоляване на трудно решими проблеми.