Стела Софронова от Етрополе спечели фотоконкурса на тема “Моята есен“. Нейната снимка (снимка №2) събра 642 харесвания и й донесе награда – таблет Lenovo TAB 3 7 Essential, осигурена от организатора на надпреварата - Атлантис Нет. 


Деветгодишната Стела е ученичка в III „б“ клас на СОУ "Христо Ясенов" в Етрополе. В свободното си време се занимава с народни танци във фолклорен ансамбъл „Балканска младост”. 


Конкурсът се проведе на фейсбук страницата на интернет доставчика. В него се включиха 14 участници. До определения срок – 27 ноември 2016 год., те изпратиха своите снимки по темата, според предварително обявения регламент. Фотосите бяха публикувани на страницата на Атлантис Нет на 28 ноември. Гласуването започна на същата дата и продължи до 11 декември. Участниците имаха право  да  споделят своята снимка от албума и да канят приятелите си да я харесат. Ограничение да се гласува само за една снимка не бе поставено. 


Албумът с фотосите на участниците в конкурса може да разгледате на: https://www.facebook.com/pg/AtlantisNetBG/photos/?tab=album&album_id=1260000757391747