Кристи Бринкли посрещна 63-тия си рожден ден с гореща фотосесия за Sports Illustrated Swimsuit и показа и доказа, че младостта и красотата й не зависят от годините.


Супермоделът отново облече банския костюм 28 години, след като е направила първите си снимки за изданието.


Сега Кристи позира заедно с двете си дъщери - 31-годишната Алекса Рей и 18-годишната Сейлър, което трудно би се разпознало, ако човек не знае.


"Помислих си: "На моята възраст?! Няма начин" - откровена е Бринкли относно това, че не е искала да се снима, но дъщерите й са тези, които са я убедили да го направи "за последен път".


Да припомним, че моделът позира за първи път за Sports Illustrated през далечната 1979 г., а корицата с нея е толкова успешна, че изданието я наема отново само година по-късно.


"В тази държава често съдим хората по възрастта им и обичат да ни поставят в малки кутийки. В резултат от това жените се чувстват много ограничени от числата.


Лично за себе си реших, че ако направя тази фотосесия ще успея да покажа нова гледна точка към възрастта и да премахна част от страха от остаряването", споделя Бринкли, цитирана от missbloom.bg.