Тази сутрин лек автомобил с врачанска регистрация се е ударил челно в камион. Инцидентът е станал на главния път Е-79 Ботевград-Мездра, в района на Копяновец. Инцидентът се е случил около 6:50 ч., а пътят в участъка е бил заледен. На място е зегинал пътникът до шофьора – 22-годишен младеж. Шофьорът и другите двама пътници са закарани с наранявания в болница в София. Състоянието на шофьора е тежко, казаха лекари. Лекият автомобил е пътувал в посока Ботевград.
На Копяновец има гъста мъгла, а пътят е мокър – предаде наш репортер от мястото на катастрофата. Движението не е спряно, осъществява се в едната лента.


Областна дирекция на МВР - София:


Сигналът за инцидента е подаден около 7:10 часа тази сутрин. На място е установено, че са катастрофирали лек автомобил „Ауди“ и товарен автомобил „МАН“. Пътник от лекия автомобил е загинал на място, водачът и останалите двама пътници са транспортирани в болнично заведение. Водачът на товарния автомобил е тестван за употреба на алкохол; резултатът му е отрицателен. Движението в района на местопроизшествието се регулира от полицейски служители.