Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Гимнастичките ни грабнаха злато в Москва

Гимнастичките ни грабнаха злато в Москва

Първо злато за новия ансамбъл по художествена гимнастика. Нашите момичета го спечелиха на съчетанието с обръчи на турнира от Златната лига в Русия. Отборът грабна и сребро за съчетанието си с три топки и две въжета. Така отличията за България в състезанието станаха общо три, с два сребърни медала. В събота новият ни ансамбъл спечели първия си медал - сребро в многобоя, съобщи Нова телевизия.


В отбора са Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Елена Бинева и Теодора Александрова. Тяхна наставничка е Весела Димитрова. Според Илияна Раева новите звездни гимнастички имат голям потенциал.


"Toва е първо състезание и те допуснаха доста грешки. Много още има да се работи. Отзивите обаче са невероятни в цял свят. Показахме много сериозни композиции и заявка за борба за медалите. Безкрайно приятно изненадани са всички", коментира тя.


Своята оценка дадоха и златните момичета. "В момента имаме едни абсолютно достойни заместнички, които вече го показват. Важното е да се обичат, да правят всичко с любов. Останалото го могат. Имат визията, имат качествата, имат и смелостта да правят трудните неща. Всичко е в техни ръце", коментира Ренета Камберова. След бляскавия бенефис в София пътят на някои от "златните момичета" излизат встрани от спорта.



Етикети към тази новина:
Гимнастика злато



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1656
Дата: 20.02.2017, 12:50

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 7 години
(+1) 1 0
Avatar
Прочетох "Гимнастичките ни грабнаха бирите на Разпети петък"
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com