В навечерието на най-светлия Християнски празник Великден бе организиран благотворителен турнир по тенис на корт. На 14.04.2017 година 10 ентусиасти се включиха в спортната изява, която бе проведена на изградения тенис корт в спортен комплекс „Чавдар“.
Спортното събитие бе уважено от Заместник – кмета на Община Етрополе Стефан Борисов и председателя на Общински съвет – Етрополе Марин Маринов. Участниците в турнира показаха добра спортна форма и хъс. Срещите се изиграха на принципа на елиминиране във всеки мач, а пример за подрастващото поколение бе най – малкият участник Кристиян Христов, който е едва на 11 години, но е спечелил редица награди. Първо място в турнира спечели Александър Лазаров, втори в турнира бе Лъчезар Христов, на трето място стана Християн Дочев, а на четвърто Кристиян Христов. Участниците бяха наградени с купа за първо място, медал за второ и трето, както и грамоти от Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров.
Събраните средства от благотворителния турнир са в размер на 202 лв., като организаторите споделиха, че сумата ще бъдат дарена на деца в нужда на територията на Община Етрополе, но за това ще се даде допълнителна информация.
Текст и снимки: Общината, без редакторска намеса