На проведения от 4 до 6 юни 2019 г.  в Русе  Държавен личен шампионат по бокс за жени и девойки взеха за първи път участие две състезателки от новоучредения Спортен клуб по бокс „БАЛКАН ЕТРОПОЛЕ“. Възпитаничките на Борис Борисов завоюваха два бронзови медала.
Ева Ценова (категория 51 кг) в първата си среща победи с 3:0 съдийски гласа опитната си противничка от „Черно море“-Варна, а на полуфинала отстъпи след равностойна и красива битка пред златната медалистка - част от националния отбор на България и участничка в Европейското първенство в Галац.
Състезателката  в категория 64 кг Искра Илиева се наложи убедително и отказа в първия рунд противничката си, представителка на домакините от Русе, а на полуфинал отстъпи пред състезателката от ЦСКА, показвайки борбеност и желание за победа.
Двете момичета посвещават медалите си в памет на техния съотборник и приятел Васил Керемидски!
Треньорът на боксовия клуб Борис Борисов изказва своята благодарност на Искра Илиева и Ева Ценова за усилията, упоритостта, всеотдайността и борбения дух, които показаха на Републиканското първенство в Русе, допринасяйки за достойното представяне на най-младия боксов клуб в България.
Спортен клуб по бокс „БАЛКАН ЕТРОПОЛЕ“ продължава своята дейност, като тренировки се провеждат всеки ден от 15:00-17:00 часа. Всички, желаещи да се докоснат до този учещ на дисциплина и упоритост спорт, са добре дошли в залата по бокс и може да се свържат с треньора Борис Борисов на телефон - 0875331190.