По традиция Обредният дом организира ритуал „Сребърна сватба” за двойки, сключили граждански брак преди 25 години. Тържеството ще се проведе на 18 октомври /петък/ в брачната зала на Обредния дом в Ботевград. За участие в него са изпратени покани до всички двойки, сключили брак в община Ботевград. На тържеството могат да присъстват и съпрузи, които преди 25 години са сключили граждански брак в други населени места, но в момента живеят на територията на общината.


Разписването в почетната книга, връчването на поздравителния адрес от ръководството на Община Ботевград, сватбената наздравица и изпълнението на „Многая лета“ ще върнат юбилярите 25 години назад и ще им припомнят онзи щастлив ден, в който са си подали ръка, за да продължат заедно по пътя на семейния живот. 


Сватбеното веселие е организирано в ресторант „Ботевград“. Както всяка година, организаторите са предвидили много изненади за сребърните двойки.  


Юбилярите, желаещи да участват в тържествения ритуал, трябва да се запишат до 14 октомври в Обредния дом – бюро „Радостни обреди“. За допълнителна информация: тел.: 0723/66 698; 0884 912 784.