Ако още не сте зарадвали надеждата на семейството с някое екзотично животинче, вече може да го направите в новооткрития зоомагазин в къщата на братя Билеви на Малкия пазар.
И да не прозвучи като реклама, ще подчертая че такъв магазин до сега в града ни не е имало. Затова се приема и като нещо ново за търговската ни мрежа.
Папагали, хамстери, декоративни зайци, канарчета, аквариумни рибки. По думите на собственика на магазина Павлин Василев Павлов, в магазина могат да се купят всички видове животни по поръчка на клиента. Кучета и котки, дори мога и жив крокодил да докарам, ако някой пожелае, пошегува се той. На последната снимка можете да видите южноамериканска катерица, животно непознато за нашите ширини.
В магазина има още храни, витамини, пудри, шампоани, синджири и каишки за кучета, клетки за птици, аквариуми, оборудване за аквариумите и всички аксесоари, необходими за домашно отглеждане на закупените животни.
Лечението и обслужването на животни, дори и по домовете, продължава да се извършва и след преместването на магазина на Павлин от къщата на Борис Тунджев.