Уважаеми колеги от „Елаците-Мед“,
партньори и приятели!


В навечерието сме на един от най-големите християнски празници – Великден! Тази година той ще бъде по-различен, вероятно не толкова тържествен и богат на събития, но със сигурност ще остане дълго в паметта ни.
Настоящата обстановка в страната и по света ни кара да бъдем по-внимателни и отговорни към себе си и околните. Но това не означава, че не трябва да отбележим Великото тайнство – Възкресението Христово! Нека да останем в мислите си със своите семейства и близки и да си пожелаем взаимно здраве, бодър дух и оптимизъм.
Посланието на този ден е закодирано в името му – както Спасителят е дал знак на своите апостоли, че е заедно с тях, така и ние да покажем, че можем заедно да преодолеем трудните дни. И да заявим на близките си, на всички около себе си, че животът продължава, че няма сила, която да ни победи, когато сме обединени и сплотени. Вярвам, че колективът на „Елаците-Мед“ АД ще остане единен и ще продължи своята работа, въпреки предизвикателствата.
Желая Ви спокойствие, светли мигове, упоритост и дръзновение! Нека да бъдем единни, добронамерени и уверени в утрешния ден!


Христос Воскресе!
Честити Великденски празници!



Инж. Драгомир Драганов - Изпълнителен директор на „Елаците-Мед“