Красотата няма цена, някога е огромна, но често и неизвестна.... Нейните елексири стоят на една ръка разстояние и ние не осъзнаваме това, пише БГНЕС. Така на пример, ако използвате изпражненията на славей и ги слагате на лицето си, ще изглеждате красиви, млади, като най-известната футболна двойка Дейвид и Виктория Бекъм.

В интерес на истината няма нужда да стоите под клона и да чакате славеят да си свърши работата. Може да използвате кремовете, които съдържат изпражнения от тази птица.

Виктория от скоро започна да използва такъв крем и накара и съпругът й да прави същото. "Всичко започна след посещението на Бекъм в Япония, когато Виктория бе очарована от тена на японските жени. Тя разбрала, че това е тайната на "гейшите", което подразбира и използването на изпражнения от славей. Виктория проявила интерес за това и след като се е завърнала в САЩ разбрала, че има козметични салони, които предлагат подобни услуги.

Сега вече Виктория редовно харчи по 130 евро за една процедура, а кремът от изпражненията на славея използва и в къщи, казва близък приятел на известното семейство.