Младежки театър „Карнавал“ гостува на сцената на Народно читалище „19-ти февруари 1906“ - Скравена, с комедията „Съмнително лице“ от Бранислав Нушич. Представлението ще се състои на 9 октомври /петък/ от 19:30 часа.


Шестима младежи, сред които Иво Михайлов и Михаил Георгиев от Скравена, правят дебют като актьори в новата пиеса. Това споделя в интервю за новия брой на „Ботевградски вести“ Мирослав Йорданов – ръководител на младежки театър „Карнавал“. Самият той за първи път има роля в младежкия театър, който режисира.


„Бранислав Нушич е разбираем за нашата публика. Посланията му са ясни. В пиесата има обрати, любов, много смешни моменти. Затова я избрах. И заради поуката, която си извадих след премиерата ни миналата година. Тогава играхме „Максималистът на Станислав Стратиев. Главният герой бе гардероб, на когото хората робуваха. Мислех, че посланията на Стратиев са актуални и днес. И днешните хора имаме телефони, коли и какви ли не други вещи. Но… публиката сякаш е свикнала да влезе в театралната зала, да се посмее от начало до край на пиесата и да си тръгне. Не иска да се замисля.“, казва още Мирослав Йорданов пред „Ботевградски вести плюс“. 


Цена на билета - 5 лв.