Logitech, световен лидер в портативните iPod звукови системи, представи Pure-Fi AnywhereTM компактни колонки за iPod, които дават мощен звук в компактен размер, Pure-Fi Dream - iPod колонки специално за спалнята.

Pure-Fi Anywhere - iPod колонки с мощен звук в компактен размер

Новите колонки Pure-Fi Anywhere имат презареждаща се батерия с индикатор за статуса й, удобен калъф за пътуване и дистанционно с нов дизайн с one-touch достъп до функциите Shuffle и Repeat.

Издръжлива презареждаща се батерия. Батерията на Pure-Fi Anywhere издържа 10 часа и има индикатор за статуса с четири степени. Батерията на Pure-Fi Anywhere се зарежда, докато свирят.

Лесни за употреба и портативни. Колонките за iPod на Logitech Pure-Fi Anywhere имат усъвършенстван калъф за пътуване, електрически адаптер и дистанционно управление с нов, усъвършенстван дизайн. Калъфът има и специално отделение за iPod® Nano.

По-добър достъп. Колонките за iPod Pure-Fi Anywhere имат дистанционно управление с директна навигация в менютата на iPod-а от разстояние малко повече от 6 метра. Имате достъп до всички функции на колонките както от дистанционното, така и от корпуса на системата.

Стилен профил. Колонките Pure-Fi Anywhere са стилен лайфстайл аксесоар, част от програмата на Apple "Произведено за iPod". Предлагат се в полирано бяло със сребърни нишки или в черно с черни нишки.

Мощен звук, компактен размер. Въпреки сравнително малкия си размер - тегло само 726 грама и размери 9 см на 33.5 см на 4 см - колонките Pure-Fi Anywhere имат изключително добро качество на звука с двоен 2-инчов Max-XTM механизъм с Nd магнити. Освен това, 3-инчовите механизми за натиск увеличават басовете и свеждат до минимум деформацията на звука.

Цена и наличност. Колонките Pure-Fi Anywhere са вече на пазара в САЩ и в Европа на цена около 149.99 долара.


Pure-Fi Dream - първите iPod колонки специално създадени за спалнята

Logitech представи Pure-Fi DreamTM - премиум музикална система за iPod®, специално предназначена за спалнята.

За разлика от обикновеното радио с часовник, Pure-Fi Dream е с 3/4-инчови пищялки и 3-инчови солидни басове. Ако активирате технологията StereoXLTM на Logitech, можете да се насладите на едно по-качествено музикално изживяване.

Технология с усещане за движение. Системата Pure-Fi Dream използва най-новата технология с усещане на движение. За управление на Pure-Fi Dream в тъмно помещение, осветените контролни бутони автоматично светват, когато размахате ръка над музикалната система и автоматично угасват когато приключите с промяната в настройките. Осветените бутони помагат лесно да настроите алармата, без да се налага да светвате лампата или да се спъвате в тъмното.

Snooze функция. Технологията с усещане за движение има и Snooze функция. Вместо да натискате копче, само правите движение с ръка над музикалната система Pure-Fi Dream, за да "заспи" за още няколко минути, без да ставате от леглото си и по невнимание да събудите партньора си или да съборите iPod-а на земята.

Светлинни сензори на дисплея. В дисплея на системата за iPod на Logitech Pure-Fi Dream има вградени светлинни сензори. Дисплеят е по-ярък през деня и лесно го разчитате от другия край на стаята. През нощта дисплеят автоматично се затъмнява, но надписите отново се виждат съвсем ясно на LCD екрана без излишна светлина.

Бърз достъп до често използваните функции. Колонките Pure-Fi Dream имат бърз достъп до плейлистите на iPod-а и до радиостанциите. Има 24 отделни позиции - шест за iPod плейлисти, щест за AM радиостанции и 12 за FM радиостанции. Музикалната система има и двойна аларма - по една за всеки от партньорите. Вградената резервна батерия гарантира, че няма да пропуснете алармата.

С дистанционното контролирате всички функции на системата. Копчетата му са осветени и лесно се виждат в тъмното. iPod-ът се зарежда, когато е включен в музикалната система Pure-Fi Dream.

Цена и наличност. Колонките за iPod на Logitech Pure-Fi Dream се очакват на европейския пазар в началото на октомври на цена от около 249.99 долара.