За седма поредна година IMI България е отличена с наградата TRUE LEADERS  (Истински лидер)


Инициативата е на ICAP Bulgaria, част от ICAP - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. Награждават се всички български компании, лидери в своя сектор от икономиката, които едновременно отговарят на няколко обективни критерия по официално публикувани данни: да са сред 300-те най-печеливши компании по  EBITDA; да са увеличили  броя на своя персонал спрямо 2018; да имат висока кредитна оценка, и да са лидер в своя сектор. 


За разлика от вълнуващите церемонии през изминалите осем години, този път наградите бяха връчени индивидуално. Причината е въведните ограничителни мерки срещу разпространението на COVID-19.


Призът бе приет от името на всички над 2400 служители и работници на IMI България. 


Това отново е признание за устойчиватa корпоративна политика, успешното бизнес развитие, професионализма и експертизата на  IMI България – един от най-големите работодатели в региона.


IMI България поздравява всички свои служители и работници, и цялата общественост с настъпващите Коледни и новогодишни празници! Нека новата 2021 година бъде по-здрава, по-щастлива и по-успешна!