От началото на годината абонатите на интернет доставчика „Атлантис Нет” и на местния кабелен оператор „Транскейбъл ТВ” имат възможност промоционално да гледат интерактивна телевизия. Необходимо е само да се свали  приложението SmartHDTV от смарт телевизор, свързан към мрежата на Атлантис Нет и системата автоматично се активира за седем дни.  Напълно безплатно зрителите имат достъп до 200 канала, от които повече от 100 са HD и  8 са с 4К резолюция. И разбира се, освен отличното качество, IPTV дава възможност за всички интерактивни услуги: избор на конкретно предаване, поставяне на пауза, превъртане напред-назад и т.н.


Свалянето на приложеието SmartHDTV  е достъпно от смарт телевизори с операционна система Android, Tizen на Самсунг и WebOS на LG. 


Промоцията няма срок, всеки може да се възползва от седмица безплатна IPTV, когато прецени. След това, ако  желае да продължи да ползва услугата, може да посети офиса на телевизия или на „Атлантис Нет” при атрактивни условия и цени, твърдят операторите. 


Iternet Protocol Television, или съкратено IPTV, е най-съвременният процес на предаване и излъчване на телевизионни програми чрез интернет, което прави предаването на сигнала значително по-ефективнo, осигурява повече удобни функции и значително повишава потребителското изживяване в сравнение с познатите до момента технологии за телевизионно предаване.