По думи на преподаватели от МВБУ, в МБАЛ Ботевград е създадена отлична организация за ваксиниране срещу COVID-19. Те се свързаха с botevgrad.com, за да отправят публична благодарност към управителя на местното лечебно заведение – д-р Иван Багелейски, и към екипа, който извършва имунизацията. 


Педагогическият персонал на Международното висше бизнес училище, включително ректорът проф. д-р Руслан Пенчев и зам.-ректорът доц. д-р Иван Андреев, се ваксинираха в ботевградската болница. Вчера на всички бе поставена втората доза от ваксината срещу COVID-19, след което получиха въведения сертификат за ваксинация. 


„Изключително сме доволни от професионализма на д-р Елица Петрова Николова – педиатър, и нейния екип - медицинските сестри Николинка Захариева, Надка Стоянова и Галя Василева, както и от техническия секретар на болницата - Десислава Василева. Това са хора, за които професията наистина е призвание. Изказвам нение, което е не само мое, а и на моите колеги. Впечатлени сме от отличната организация и експедитивност. Предоставена ни бе подробна информация преди поставянето на първата доза ваксина. Самият медицински екип работи изключително професионално.  Всички са усмихнати, вежливи, лъчезарни, умеят да предразполагат пациентите. Благодарим им за професионализма и отношението. И им пожелаваме преди всичко здраве и да преодоляват с лекота всички трудности, с които се сблъскват в своята високо хуманна професия!“, каза пред наш репортер д-р Десислава Алексова, преподавател в професионално направление "Туризъм".