Уникален спектакъл! Празник на приказните герои. Предполага се и се очаква, че всеки, който работи с най-малките деца е човек с голямо сърце и душа, човек всеотдаен, под чието влияние се изгражда и надгражда детето като уникална личност.


Всеки родител, поверил най-ценното нещо - своето дете в ръцете на детския учител , очаква този учител да обгрижи това дете по най-добрия начин, да го научи с личният си пример на най-ценните общочовешки качества и норми на поведение. Да го дари с цялата си любов, разбиране и подкрепа. Да го научи да обича и бъде добър и възпитан човек.


Родителите от група " Калинка" от ДГ ЕДЕЛВАЙС - гр. Етрополе изразиха своята признателност, уважение и поклон пред своите учители и целия екип на ДГ като подготвиха този УНИКАЛЕН СПЕКТАКЪЛ.
Празничната програма беше съчетание от цветове, музика, бляскави одежди и оригинални декори, които ни пренесоха във вълшебния свят на приказните герои. Чудесните изпълнения на децата по сценарий на Кремена Патева, родител от група " Калинка” , развълнуваха всички: гости , родители, настоящи, бивши учители и непедагогическия персонал.


Благодарим Ви, родители! Благодарим ти Кременче - за прекрасния сценарий, за отличната организация, за красивите костюми и за добрата подготовка на децата. И не та последно място, благодарим Ви дечица - прекрасни, талантливи, истински малки артисти!


Текст и снимки: Наталия Димитрова