Кандидат-депутатите от листата на коалиция ГЕРБ – СДС за Софийска област Николина Ангелкова и Дамян Маринов се срещнаха с жители на селата Трудовец и Врачеш. И в двете населени места срещите преминаха в непринудена атмосфера и приятелски разговори. 


Темата за подмяна на водопровода и рехабилитация на улиците и тротоарите бе най-дискутирана в Трудовец. Кандидатите за депутати увериха хората, че в тяхно лице ще имат съмишленици в парламента, ако подкрепят  листата на ГЕРБ – СДС за 26 МИР. 


Проблемът с електрозахранването във Врачеш – това бе акцент на срещата с местните жители. Дамян Маринов обясни, че са предприети действия по пускане на новото електрозахранващо трасе към Врачеш, което е с дължина около 4 км. По негови думи то ще реши проблема с постоянното прекъсване на тока в селото. 


Жители на Врачеш поставиха и проблеми от местен характер, като например непочистеното корито на река Чешковица, които би трябвало да се решават от кмета на населеното място. 


По време на срещите и в двете села възрастни хора споделиха притесненията си за машинното гласуване. Някои изразиха опасения, че няма да могат да се справят. Дамян Маринов пое ангажимент да съдейства за осигуряване на симулатор, на който всеки може да се пробва с машинно гласуване. 


Купуването и  продаването на гласове е престъпление!