Барман


Изисквания към кандидатите:
» Средно образование;
» Професионален опит на подобни длъжности;
» Доброто владеене на английски език (говоримо) ще се счита за предимство; » Отлична компютърна грамотност и опит със специализиран софтуер; » Организираност, отговорност и умения за работа в екип.


Необходими документи за кандидатстване:
» Автобиография;
»  Мотивационно писмо;
» Кандидатите, поканени за провеждане на интервю, е необходимо да представят документи за завършено образование и/или придобита/и допълнителна/и квалификация/и, изисквани за длъжността.


Месторабота: Комплекс „Етрополия", гр. Етрополе.


Ако проявявате интерес и отговаряте на изискванията, моля изпратете Вашите документи на адрес: с. Мирково 2086, Софийска обл., „Елаците-Мед" АД, Отдел "Подбор персонал, обучения и квалификация" или на e-mail: iobs@ellatzite-med.com до 19.07.2021 г.
 
Уведомяваме Ви, че изпратените от Вас лични данни ще бъдат обработвани и съхранявани от „ЕЛАЦИТЕ-МЕД" АД само с цел извършване на подбор за посочената в настоящата обява позиция. След приключване на подбора изпратените от Вас лични данни ще бъдат унищожени, съгласно вътрешната процедура за унищожаване на лични данни на хартиен и на електронен носител на „ЕЛАЦИТЕ-МЕД" АД.