Здравейте, приятели на Сдружение "За Етрополе"! Дните бързо отминават и вече дойде  краят на тазгодишния конкурс "Етрополец на годината - 2021". 


В него бяха включени хора, които със своите постъпки и дейност са помогнали в нашия град да се случват хубави неща, които оцветяват в нюансите на човешката доброта ежедневието ни. 


Всеки една от предложените кандидатури имаше своите достойнства и положителен принос да заеме първото място.


След като разгледа обстойно предложенията и гласуването от ваша страна, ръководството на Сдружението "За Етрополе" съобщава, че плакетът на победителя в конкурса ще бъде присъден на екипа на Ковид отделението в болницата на град Етрополе (предложението е събрало 601 харесвания).


 В трудни мигове хората, които се борят за всеки човешки живот, не могат да бъдат отделяни от понятието "ЕКИП", защото всеки един от тях дава своя принос в тази борба - от лекаря, който ги ръководи, през медицинските сестри, изпълняващи своите задължения от сутрин до вечер, до санитарките, обгрижващи пациентите в необходимия момент. 


Вярваме ще се съгласите, че в момент като този, когато болницата е поставена под силен натиск от болни пациенти, няма място за съмнение кой е победителят в нашия конкурс. Затова приветстваме победителите и поднасяме своята благодарност за техния труд и съвестно изпълнение на професионалните им задължения, придружена с пожелания за здраве и сили в нелекия път на медицинския труженик!


Наградата, която сме подготвили ще бъде връчена непосредствено преди Коледа.


Мястото и датата ще съобщим допълнително.


 


Борил Караканов – Сдружение "За Етрополе"