RPC - Real Pain Challenge е проект , който е единствен по рода си в България. Неговата концепция е насочена към изграждане и промотиране на младите таланти в спорта ММА. Това са бъдещи шампиони, които ще представят страната ни на големите международни форуми.


Идеята на събитието е всеки спортист да получи нужното внимание и професионално отношение, за да бъде максимално стимулиран във своята подготовка. Целта на организаторите е да покажат на преден план бойците с реални умения и потенциал в България. Те ще отправят покани за участие към състезатели от всички клубове в България, независимо от тяхната принадлежност.


Срещите ще се наблюдават от международен промоутър, с когото ще се обсъждат след края на събитието, като целта е подбор на състезатели за участия в големите форуми. 


Организацията и провеждането несъмнено ще бъдат на световно ниво. Гала вечерта ще се проведе в зала “Арена Ботевград“. Преди това ще бъде организирана пресконференция. 


“ММА е най-бързо развиващия се спорт в момента. Целта ни е да покажем на младите какво представлява той и как трябва да учи на дисциплина и усърдие, а не да ражда агресори“, казват организаторите. 


Събитието ще премине под надслов "НЕ на насилието по улиците". Част от приходите ще отидат за благотворителност. 


Гост изпълнител на вечерта ще бъде една от най-големите звезди на Планета Пайнер.


На по-късен етап ще предоставим повече информация за събитието, което ще се проведе на 12 март тази година, и за неговите организатори.