Кандидатите на “Демократична България” от Ботевград Николай Диловски и Нели Цанова поднесоха цветя по повод Деня на независимостта на България. Председателят на местната организация на “Да, България” сподели: “На днешния ден, когато е обявена пълна независимост на третата българска държава, се очертава един исторически паралел с времето след 1905 г. Тогава руската империя търпи пълен провал в Руско-Японската война. Нейното влияние отслабва и разделението в българското общество е преодоляно.”.


По думите на Диловски паралелът с днешното време се състои в това, че сегашната Руска империя с деспотско-тиранската система на управление на Владимир Путин търпи провал в световен план, както се очертава провалът на руската армия във войната с Украйна. “Това ще даде възможност заблудените хора, които вярват на путиновата тиранска система, да преосмислят позицията си, България отново да се обедини и да стане напълно независима от влиянието, пагубното влияние на антидемократичните тенденции, характерни за Азиатската действителност", заяви кандидатът за народен представител.


“Ние сме длъжни да продължим да отстояваме на практика независимостта на нашата България в името на предците ни, които са извоювали на хартия тази независимост и в името на децата ни, които заслужават да живеят в свободна, богата и просперираща България”, каза още Николай Диловски.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!