След последното му посещение от преди няколко дни в някои от селата на Етрополска община, днес водачът на листата на Коалиция „БСП за България” в 26 МИР, Иван Ченчев беше на среща с избирателите в Лопян. В Ямна заведе журналисти от централни издания заради състоянието на пътя Етрополе-Ямна. 


„Този път и тунела през Кашана съм ги поел като лична кауза и ще продължавам да настоявам да се направят.” – заяви той при срещата му в Етрополе. 


Тя беше от 18:00 часа в Малкия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871” при засилен интерес и  много добро посещение.


Сред присъстващите имаше и хора, които не са членове на БСП. Всички го изслушаха с  внимание и особен интерес. Точно, компетентно и на разбираем език, той проследи работата на Народното събрание и в частност на депутатите от Коалиция за България. Изчерпателното му изказване не само впечатли присъстващите, но им даде възможност да си отговорят на въпроси, които вероятно биха му поставили. 


Всъщност, след изказването на Радослав Стоянов, имаше два точни въпроса: Защо БСП не се обединят с други леви партии и течения, като АБВ, например; и ремонта на пътя Етрополе – Ямна. В отговорите си той каза, че въпроса за пътя го има като лична кауза и ще продължи да се бори за отремонтирането му.


В изказването си Иван Ченчев припомни какво от обещанието са изпълнили като депутати и участващи в управлението през последните 7 месеца. Спря се и на обещанието, което ще изпълняват. /Качваме ги като отделен материал/.


„Ние сме партията, която се явява на следващите избори с ясна и точна програма. Като гласувате с нашата бюлетина, вие гласувате за вас самите.” – бяха заключителните му думи.


След приключване на разговора с него, той подари на дамите от залата своето Лично послание, което беше прието със задоволство.


 


Текст и снимки: Христо Христов