Уважаеми съграждани,
За четвърти път през изминалите две години поемам предизвикателството да се кандидатирам за народен представител. Поемам предизвикателството, защото не съм променил позициите си, защото съм постоянен в усилията си. Защото още при предишните кампании  поставях като акценти идващата газова криза, инфлацията, забавянето на общинските проекти, хаоса в държавата. Изминалите месеци за съжаление не само доказаха правотата ми, но и надминаха прогнозите ми.

Време, отговорност, енергия, емоция... Влагам всичко това  в поредната кампания, воден от желанието да бъда полезен на нашия град, на общината и най-вече на нашите съграждани. Защото отново ще кажа: Ботевград заслужава  да има свой представител в Народното събрание. Човек, който да бъде най-пряката връзка между местната и централната власт. Нещо повече – човек, когото може да срещате по улиците на града, на когото знаете телефонния номер. Човек, на когото може да се се обадите и да споделите проблем.

Затова моят призив е: на 2 октомври гласувайте! Гласувайте  за стабилен парламент, за стабилно правителство! Защото това е нужно на България, за да премине през кризите.
Гласувайте за парламент, но  мислете  и за нашия Ботевград!


Купуването и продаването на гласове е престъпление