Етрополската духова музика участва в концерт-спектакъла на гласовитата Софи Маринова, с който тя отбеляза 25 година на сцена. Събитието се състоя на 8 октомври в зала “Арена Армеец“. Етрополските музиканти се отзоваха на поканата, която им бе отправена от София Маринова и музикалния продуцент Евгени Димитров – Маестрото.


“За нас беше истинско удоволствие и радост да сме част от този концерт-спектакъл на популярната и обичана изпълнителка от нашия край, както и да свирим на една сцена с такива професионалисти, каквито са Ку-Ку бенд. Събитието ни донесе много положителни емоции и удовлетворение“, споделиха от Етрополската духова музика пред наш репортер.


Гост-изпълнители на юбилейния концерт на ромския славей бяха още Теодосий Спасов, Устата, Константин, Преслава. Техните изпълнения бяха аплодирани от над 15 000 души.


Примата на българската естрада – Лили Иванова, отдаде заслужено внимание на Софи Маринова, изпращайки й красив букет от бели калии и орхидеи, с който етрополката се похвали в социалните мрежи и благодари за жеста: “Искам от цялото си сърце да благодаря на великата Лили Иванова за този жест  и за уважението през всичките тези години! Да имам признанието на своя идол и любовта на публиката е най-голямата награда за мен! Безкрайно трогната съм! Благодаря!“.


Софи Маринова впечатлява публиката както със своя голям певчески талант, така и с умението си за непринудено общуване и с яркото си чувство за хумор.