Специална дегустация с любими продукти очаква посетителите


Специална дегустация в присъствието шеф Манчев очаква клиентите на новооткрития Lidl магазин в Ботевград тази събота между 11 и 13 часа. Емблематичният за търговската верига кулинар ще представя идеи и ценни съвети за лесни рецепти и вкусни комбинации на продукти, с характерното за Lidl оптимално съотношение качество - цена. 


Какви продукти ще представи на своя майсторски кулинарен щанд шеф Манчев и коя е най-интересната комбинация, ще разберат всички, които посетят Lidl в събота и се включат в специалната дегустация. А всички потребители на приложението Lidl Plus, които дойдат на място в магазина, могат да се възползват и от купон за отстъпка. 


Новооткритият магазин в Ботевград е първият филиал на Lidl в общината и 115-ият в страната. Намира се на бул. „Цар Освободител“ № 33А и предлага характерното за веригата съчетание от модерна визия, предварително подбран асортимент и оптимално съотношение качество-цена. Той е и единственият търговски обект в града с каси на самообслужване, които правят пазаруването още по-бързо, а наличните 126 паркоместа са допълнително удобство за клиентите на бързоразвиващия се регион.