На корицата на новия 80-и брой на Playboy е носителката на титлата "Най-секси дупе" от конкурса на Triumph Биляна Йотовска. Малцина знаят, че топмоделът на Visages е завършила Художествена академия и е дипломирана художничка. Снимките са на фотографа Дилян Марков.

Непубликувани досега кадри на Камелия ще намерите във фотосесията "Baby One More Time". В нея под формата на любовно писмо Playboy кани кани най-огненото момиче на попфолка за нова изява на страниците на списанието.

Лайтмотивът на ноемврийския Playboy е Джеймс Бонд, а поводът - премиерата на последния филм от поредицата за агент 007 "Спектър на утехата". Точно поради това е включена любопитната фотосесия "Момичетата на Бонд", съдържаща еротични снимки на най-известните филмови партньорки на героя.

Голямато интервю е с британския актьор Даниел Крейг, сочен от критиците като един от най-добрите изпълнители на ролята на Бонд за всички времена.

В рубриката "20 въпроса" гостува тв водещият Христо Запрянов, познат от предаването "Хванати в изневяра"

В статията "Очернени мъже" спортният коментатор Ники Александров обяснява, защо почти винаги думите "съдия" и "корупция" вървят заедно в българския футбол.

Стартира и надпреварата за Playboy автомобил на годината. В журито с един глас участват и читателите, които могат да гласуват с SMS за предпочитаната от тях кола.

Обзорният материал "Печеливша карта" разкрива в кои държави по света красивите жени са най-много на глава от населението. За наша радост България е сред тях.

Страниците Sex & Fun предлагат наръчника "Как да я снимаме гола", от който се научават основните правила на актовата фотография в домашни условия.

Ноемврийският Playboy е в продажба от 30 октомври.