Завърши Републиканското първенство по Таекуон-До ITF. То се проведе в столичната зала „Триадица“ . 457 таекуондисти от всички клубове и възрастови групи в България, взеха участие в надпреварата в дисциплините: форма, специална техника и самозащита. 


Мирослав Робовешки направи изключително представяне при съревнование с 54 състезатели в своята дисциплина. Това изобщо не му попречи и той стана заслужено шампион в при момчета 8-10 години. Бронзови медалисти в своите възрастови групи  станаха Любка Петрова, Божидар Тодоров и Вилиана Василева.


Това беше и последното голямо състезание у нас преди Европейското първенство в Йезоло - Италия, което ще се проведе от 19 до 24 април 2023 г.


2 състезатели на „Хуа-Ранг“ са включени в Българския национален отбор по Таекуон-до ИТФ. Това са Любка Петрова и Божидар Тодоров.


На 2 април се събират на лагер националите, който ще се проведе в Благоевград и две седмици по-късно близо 100 състезатели във всички категории, възрасти и дисциплини ще отпътуват за континенталното първенство на Апенините. Българското участие на Евро 2023 ще включва и близо 20 международни съдии – клас „А“.