Според резултатите от виртуалното проучване на сайта Amiannoying.com за нервиращи личности, най-дразнещата персона в света безспорно е Адолф Хитлер, който е посочен от 83% от 2000 запитани. Втори е водачът на Ал-Каида Абу Мусаб Ал-Заркауи, а трета - Парис Хилтън. До скоро пък Садам Хюсеин заемаше десето място, пише HiComm.

В топлистата на най-приятните пък се появяват Жабокът Кърмит или анимационната фигура Спъндж Боб. Макар да се радва на популярност, интернет любителите го определят като дразнещ, тъй като има какво още да се желае от техническа и графична му страна.

На сайта amiannoying.com можем спокойно да оценим хора като американския президент Джордж Буш, Линдзи Лоън или Майкъл Джексън: дали ги намираме за дразнещи, нервиращи или пък мили.

Целта на основателите на страницата е да създадат виртуален институт за демоскопия. Така на посетителите мигновено биват задавани различни въпроси от рода на: намирате ли Рим за неприятен? Писна ли ви от цитати на Оскар Уайлд? Ако човек се чувства затруднен в отговора, получава допълнителни въпроси, с чиято помощ може да реши.

Amiannoying.com е основан от трима американци, които също могат да бъдат оценени от посетителите на страницата.