Мащабно #ReUnion парти събра в ПГПЧЕ“Алеко Константинов“-Правец ЗАЕДНО бивши и настоящи ръководители, учители и възпитаници на любимата гимназия.


Директорът Христина Иванова приветства всички с добре дошли и обяви идеята за създаване на алумни клуб като сдружение на бившите възпитаници. Инициативата бе посрещната с бурни аплодисменти и много възпитаници на гимназията заявиха своето желание да се включат в клуба, както и в дигиталния справочник с данни за бившите ученици.


Директорът връчи и специални отличия на няколко бивши възпитаници на Езиковата гимназия, подпомогнали училищни каузи през тази учебна година: на Дарина Стоянова-изпълнителен директор на фирма „Престиж“, на Петя Радулова-бизнес дама и управител на „РУМойл“, на Миглена Копчева – управител на „Ники ротор авиейшън“, както и на Христин Атанасов-фасилити мениджър. 


Безспорно акцентът на събитието беше алманахът „ЛегендиТЕ“, който събра на страниците си много истории на вдъхновителиТЕ и вдъхновениТЕ от ГПЧЕ. Истории, които заслужават да бъдат разказани!


Първият брой беше създаден като специален подарък изненада за първото #ReUnion парти. Почетно място в алманаха заемат всички директори, оставили своя отпечатък върху авторитета и името на гимназията.


ПГПЧЕ - Правец благодари на всички бивши и настоящи учители и ученици, отделили от времето си, за да споделят спомените и усмивките! От ръководството на училището обещават да превърнат това събитие в ежегодна традиция: да отварят вратите на любимата гимназия за всички, чиито сърца туптят за ГПЧЕ, ВСЯКА ПЪРВА СЪБОТА на ЮНИ! Можете да си отбележите следващата дата! 


Снимките сами говорят за емоциите, които изпълниха училищния двор! 


Оставаме ЗАЕДНО, защото 


❤️#всичко#има#смисъл#❤️