Скъпи съграждани, в навечерието на Местни избори 2023, ние от МИР Ботевград, подължаваме своята инициатива, която започнахме през 2019 г., да дадем шанс на всеки буден гражданин от Община Ботевград, който има желание да стане част от управлението на своето населено място. Вярваме, че само с обединение на цели и общи идеи, бихме могли да направим нашия край едно по-добро място за живеене. 


За втора поредна кампания, всеки активен гражданин, който има желание да отдели от своето време, опит и енергия в името на обществото, има възможност да стане част от листата за общински съветници на ПП МИР. Това може да се случи чрез конкурсен принцип, който ще се проведе с всеки кандидат, преминал първоначален подбор.


За кандидатите


Бихме дали шанс на онези от Вас, които споделят силно вярването, че да бъдеш част от публична дейност и да представляваш гласа на хората изисква високо чувство на морал, справедливост, честност, отдаденост и непримиримост към измами, корупция и престъпност. Ще поощрим всеки, който с примера и идеите си би допринесъл за решаването за обществено значими проблеми, както и една по-чиста и приветлива градска среда в Община Ботевград. Защото правилното управление е ключов фактор за благосъстоянието на  гражданите.


Как да участвате?


Всеки гражданин на Община Ботевград (с постоянен адрес на територията на Община Ботевград), който би искал да направи по-лесна връзката между общество и власт, както и да бъде част от развитието на своя град или село, може да кандидатства за участие в листата на ПП Мир за Местни избори 2023. Краен срок за подаване на заявления е 21-ви септември. Кандидатите, които смятаме, че биха дали най-голям принос за развитието на нашето населено място, ще бъдат поканени на интервю за събеседване.  


Пълна информация за това как да се включите, може да намерите тук: http://mir.botevgrad.com


Ти можеш!